Gmail

Gmail antaa nyt mahdollisuuden estää häiritsevien viestien lähettäjiä

Google julkaisi Gmailista uuden version Androidille tiistaina 22.9. 20015. Merkittävää julkaisussa on se, että se sisältää kaksi tärkeää ominaisuutta, jotka auttavat ei-toivottujen viestien saapumiseen: estää häiritsevien viestien lähettäjä sekä perua uutiskirjeen tilauksen.

Estä-toiminto

Viestien estäminen on toistaiseksi ollut mahdollista vain selainpohjaisella sähköpostilla, mutta nyt ominaisuus tulee myös Android-sovelluksiin. Ominaisuuden avulla käyttäjä pystyy estämään häiritsevien viestien saapumisen lähettäjältä. Se siirtää automaattisesti estetyn lähettäjän viestit roskapostiin, joten käyttäjä ei välttämättä edes näe niitä koskaan. Estäminen tapahtuu avaamalla sähköpostiviestin oikeassa ylänurkassa olevaa nuolta, joka osoittaa alaspäin. Valitse sieltä ”Estä”.

Peru tilaus

Peru tilaus on myös hyödyllinen ja mahdollistaa kaupallisten mainossähköpostien perumisen ilman, että lukija joutuisi käymään peruuttamassa kirjeen lähettäjän sivuilla. Peru kirjaus on käytettävissä Android-sovelluksessa sekä selaimella. Tilauskirjeen peruutus onnistuu aukaisemalla sähköpostiin tullut sähköposti ja klikkaamalla alareunasta löytyvää ”Peru tilaus” -nappia.

Milloin ominaisuudet tulevat käyttöön?

Molemmat ominaisuudet tulevat sähköpostien käyttäjille tarpeeseen ja ne ilmestyvät valikoihin muutaman päivän sisällä.

Kuva: Google

Pyydä tarjous

Annamme mielellämme tarjouksen

Ota yhteyttä

Kysy palveluistamme tai anna palautetta

Kerro projektistasi

Me teemme siitä todellisen

Kerro yrityksestäsi ja tilaa palveluita