Google AdWords

Hakonenemainonta muuttui – Uusia ominaisuuksia

Googlen palvelut muuttuvat jatkuvasti. Aina muutoksia ei edes huomaa. Tällä kertaa Google kehitti hakukonemarkkintointiin tarkoitettua AdWords-palvelua. Mukaan tuli kolme uutta ominaisuutta, jotka kannattaa ottaa heti käyttöön.

1. Google Maps mahdollistaa mainoksien näytön

Jokainen päivä sadat tuhannet suomalaiset käyttävät Googlen karttapalvelua reittien sekä liikkeiden etsimiseen. Nyt voit hyötyä tuosta liikenteestä, kun Maps sallii mainoksien näytön niin kännykkäsovelluksessa kuin tietokoneella. Karttahaussa mainoksesi sijoittuu hakutulosten kärkeen ja luo asiakkaalle mahdollisuuden saada opastuksen liiketilallesi tai mahdollisuuden soittaa.

2. Tekstimainoksiin muutoksia

Voit nyt käyttää tekstimainoksiasi entistä luovemmin.

Tässä syy:

  • Voit käyttää mainoksesi otsikossa kahta otsikkoa
  • Mainostekstin kirjainmäärä nousi 45 merkkiin
  • Otsikoiden määrä lisääntyi viidellä merkillä

Hakukonemainonta kehittyy kohti markkinointia, jossa tekninen osuus (asetukset, klikkihinnat jne.) jää taka-alalle ja luova sekä innostava tekstisisällön kirjoittaminen nousee tärkeimmäksi asiaksi. Tästä lähtien tekstimainoksissa voi käyttää hitusen enemmän luovuutta!

Muutokset vaikuttavat tehokkailta.

3. Voit kerätä tuloksista entistä hyödyllisempiä tietoja

Google on kehittänyt kivijalkamyymälöiden avuksi ominaisuuden, jonka avulla mainostaja voi mitata mainoksien tehokkuutta. Se käyttää apunaan asiakkaan puhelimen Google Maps -karttapalvelun mainoksien tietoja ja vertaa niitä todellisiin ostoihin.

Uusi mittausväline kertoo sinulle mainoksen toimivuuden ja opastaa, jos mainoksen sanomaa tulisi muokata.

Muutokset kertovat nettikäyttäytymisestä

Googlen tavoitteena on siirtää mainostaminen ja tiedonetsintä mobiiliksi. Älypuhelimien ja tablettien lisääntyessä myös nettikäyttäytyminen muuttuu. Googlen aloittamat muutokset ovat vain alkua niin surfflailulle kuin mainostajille. Maailma muuttuu mobiiliksi halusimme tai emme. Muutokset vaikuttavat tehokkailta.

Me hyödynnämme Googlen tarjoamat uudet madollisuudet mainonnan tekemisessä.

Pyydä tarjous

Annamme mielellämme tarjouksen

Ota yhteyttä

Kysy palveluistamme tai anna palautetta

Kerro projektistasi

Me teemme siitä todellisen

Kerro yrityksestäsi ja tilaa palveluita