Google+

Google tuo uuden mainostusmuodon

Google tuo viimeinkin mainokset Google+-palveluun. Mainospalvelu on saanut nimekseen +Post ja se toimii Google+-palvelussa, joka on ilmainen sosiaalisen median palvelu. Mainostaminen ei ole vielä mahdollista kaikille, sillä +Post on vielä hetken verran testauksessa tarkoin valituilla mainostajilla (Toyota, RITZ crackers ja Cadbury). Google tuo tulevaisuudessa mainostajille mielenkiintoisia mainosmahdollisuuksia, joita varten korvat ovat syytä pitää auki.

Mainostamiseen yritys tarvitsee Google+-profiilin, jonka luominen on yksinkertaista ja täysin ilmaista. Profiilin luomisen jälkeen mainostajat voivat valita minkä tahansa kuvan, videon tai päivityksen, jota haluavat mainostaa. Mainokseen voi valita myös piilotetun päivityksen. Mainokset levittäytyvät Google-verkoston sivuihin, joita on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa. Mainosten ulkonäkö on täsmälleen Google+-päivitysten näköisiä, mutta ne levittäytyvät myös Google+-palvelun ulkopuolisiin sivustoihin. Mainoksissa on otettu myös huomioon älypuhelimien ja tablettien yhä kasvava käyttäjäryhmä. Googlen tarkoituksena on laajentaa sosiaalista verkkoa kaikkialle eikä pysyä vain sosiaalisen palvelun sisällä. Mainoksen nähdäkseen ei tarvitse enää kuulua mihinkään tiettyyn sosiaaliseen median verkostoon ja tämä auttaa saavuttamaan niitä, jotka eivät ole mukana sosiaalisen median hypetyksessä.

Mainostapa soveltuu mainostajille, jotka haluavat ylläpitää tiivistä asiakassuhdetta kuluttajiin, sillä +Post-mainoksia pystyy kommentoimaan ja jakamaan. Googlen tarkoituksena on tarjota uusi mainostustapa, jolla pystyy aktivoimaan ja sitouttamaan kuluttajat. Kuluttajat pystyvät kommentoimalla esittämään kysymyksiä tai aloittamaan mainostajan kanssa kahdenkeskisen keskustelun Googleen integroidun Hangout-palvelun avulla. Kuluttajat voivat katsoa mainoksen keräämiä kommentteja ja lisätä oman kommenttinsa. He voivat myös helposti jakaa mainosta eteenpäin.

Videossa kerrotaan miten mainostajat voivat hyödyntää Googlen +Post-palvelua.

+Post mainos on itseasiassa Google+ päivitys, joka tarjoaa muihin sosiaalisen median mainostapoihin verrattuna paljon enemmän hyötyä mainostajalle. Facebook-mainos näkyy ainoastaan Facebookin sivuilla, mutta +Google mainostaminen levittää mainoksen kaikkialle.

Kuluttajat voivat katsoa mainoksen keräämiä kommentteja ja lisätä oman kommenttinsa omilla Google-tunnuksillaan. He voivat myös helposti jakaa mainosta eteenpäin. Google on onnistunut valtaamaan sähköpostillaan ja palveluillaan lähes koko maailman ja lähes kaikilta löytyy jonkinlainen Google-tili. Epäilyksen varjon heittää vain tilanteet, joissa mainostaja saa epätoivottua palautetta mainoksestaan. Riskin ottaminen kuitenkin kannattavaa kunhan sitä ennen on selvillä sosiaalisen median etiketistä ja käytöstavoista.

Mainostusmahdollisuudesta huolimatta itse Google+-palvelu pysyy toistaiseksi mainoksettomana.

Pyydä tarjous

Annamme mielellämme tarjouksen

Ota yhteyttä

Kysy palveluistamme tai anna palautetta

Kerro projektistasi

Me teemme siitä todellisen

Kerro yrityksestäsi ja tilaa palveluita