Hakukoneoptimointi

Mitä vaiheita hakukoneoptimointiin kuuluu?

Hakukoneoptimoinnin vaiheet määrittelevät usein samaa kaavaa. Kaavan voi yksinkertaistaa viiteen vaiheeseen:

1. Hakusanatutkimus – Keyword Research

Hakusanatutkimuksessa selvitämme millä hakusanoilla ihmiset etsivät palveluitasi tai tuotteitasi ja millä sanoilla yrityksesi jo löytyy Google-haulla. Hakusanatutkimus on hakukoneoptimoinnin perustuskivi, jonka avulla luodaan hyvä pohja sivuston suunnitteluun.

2. WordPress SEO -strategia:

Wordpress SEO -strategiassa selvitämme mitä sivustolle on jo tehty ja mitä muutoksia tulisi tehdä hakukonenäkyvyyden kasvattamiseksi.

3. SEO – Hakukoneoptimointityö

Tässä osiossa hyödynnetään aiempien vaiheiden tuloksia. Hakusanatutkimuksen tuloksilla varmistetaan, että sivustosi puhuu samaa kieltä asiakkaidesi kanssa ja että sivut latautuvat nopeasti asiakkaasi laitteissa. Myös tekniset osiot kuten otsikoinnit ja esittelytekstit viilataan kuntoon.

Työn tulokset näkyvät hakukoneissa useimmiten muutaman kuukauden aikana, mutta sivuston kävijät saattavat lähteä kasvuun jo kahdenkin viikon jälkeen.

Hakukoneoptimoinnin seuraavat vaiheet

Kun optimointi on saatu alkuun…

4. Google Analytics

Asennamme sivuille Google Analytics -kävijäseurantatyökalun, jolla saamme kerättyä tietoa kävijöistä.

5. Google AdWords

Hakukonemainonta on tehokasta liittää hakukoneoptimoinnin yhteyteen. Erityisen kannattavaa sen on uusien sivustojen oheen, sillä se tuottaa kävijöitä jo ennen hakukoneoptimoinnin tuloksien saamista. Hakukonemainonnan ja hakukonneoptimoinnin panoksia voi muuttaa optimoinnin tuodessa lisää kävijöitä sivuille.

Pyydä tarjous

Annamme mielellämme tarjouksen

Ota yhteyttä

Kysy palveluistamme tai anna palautetta

Kerro projektistasi

Me teemme siitä todellisen

Kerro yrityksestäsi ja tilaa palveluita