Internet-sivut

Internet-sivujen responsiivisuus

Responsiiviset mobiilisivut ovat tulleet yhä yleisimmiksi viimeisimpien vuosien aikana. Yleistyminen on selkeässä yhteydessä tablettien ja älypuhelimien käytön lisääntymiseen. On arvioitu, että jopa 40% nettiselailusta tehtäisiin mobiililaitteilla ja luku todennäköisesti tulee kasvamaan sitä mukaan kun laitteet yleistyvät ihmisen siirtyessä perinteisistä puhelinmalleista nykyaikaisempiin.

Millainen on responsiivinen sivusto?

Responsiivisen sivuston ulkoasu muokkautuu automaattisesti käytettävän laitteen mukaan. Näkymä on erilainen jos katsot internetsivuja tietokoneella, kännykällä tai tabletilla. Kuvat, tekstit ja navigaation ovat aina helppokäyttöisiä ja sopivan kokoisia.

Miksi responsiivisuus on niin tärkeää?

Mobiiliystävälliset sivut ovat helppokäyttöisiä eri laitteilla ja ne tuottavat käytettävyydeltään parempia sivustoja. Käytettävyys luo positiivisia mielikuvia yrityksestä, joka johtaa helpommin ostotapahtumaan. Asiaa on hyvä tutkia käytännössä ja katsoa kilpailijoittesi nettisivuja kännykällä. Suomessa responsiiviset internetsivut eivät ole vielä vallanneet markkinoita ja siksi valtaosa kilpailijoittesi sivuista näyttävät kurjilta kännykällä katsottaessa. Asiakkaille on turhauttavaa katsella pienenpientä nettisivua, josta on vaikeaa hahmottaa tekstiä tai myyntiargumentteja. Kuinka paljon he menettävät myyntiä huonon nettisivun vuoksi?

Responsiivinen nettisivu näyttää navigoinnin, kuvat ja tekstit juuri sopivan kokoisina, jolloin niitä on helppo seurata ja etsiä haluamansa tiedot. Mitä pidempään asiakas viihtyy sivuillasi, sitä todennäköisemmin hän ostaa. Kaikki tapahtumat ovat kiinni käyttäjäystävällisyydestä.

Yrityksillä ei ole varaa jäädä kehityksestä

Kasvavasta mobiilinkäytöstä johtuen yhä useampi internetistä haku tehdään mobiililaitteella. Mieti vaihtoehtoja mikäli yrityksesi nettisivut eivät ole responsiivisia. Responsiiviset nettisivut ovat täällä. Jäädäkseen.

Pyydä tarjous

Annamme mielellämme tarjouksen

Ota yhteyttä

Kysy palveluistamme tai anna palautetta

Kerro projektistasi

Me teemme siitä todellisen

Kerro yrityksestäsi ja tilaa palveluita