Kotisivut

Me suunnittelemme kotisivuja, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita ja jotka tuovat esiin yrityksen ja työntekijöiden persoonallisuuden.

Avaimet käteen -toteutettava internet-sivusto on yksi helpoimmista ja yksinkertaisemmista projekteistasi.

Internet-sivujen summa ei ole sattuma

Tuloksellisuus

Meidän tehtävänä on suunnitella myyntiä lisääviä ratkaisuja, ei luoda taidetta. Tiedämme että sivuston ainoa tarkoitus on tuottaa myyntiä.

Responsiivisuus

Nykyaikaisen internet-sivun tulee mukautua erilaisiin laitteisiin. Me teemme skaalautuvia internetsivuja, jotka mukautuvat aina laitteen mukaan. Internet-sivujen responsiivisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Responsiivinen sivusto sopii kaikille näytöille ja laitteille (tietokone, televisio, tabletti ja älypuhelin) ja sivusto näyttää juuri niin hyvältä kuin sen tuleekin näyttää.

Hakukoneystävällisyys

Julkaisujärjestelmä on sellaisenaan erittäin hakukoneystävällinen, mutta teemme siitä entistäkin paremman.

Tulet saamaan paremman näkyvyyden hakukoneissa, enemmän potentiaalisia asiakkaita ja mahdollisesti tuottamaan enemmän rahaa.

Internet-sivut | Hakukoneoptimointi | Hakukonemainonta | Verkkoprofiili | Sosiaalinen media

Internet-sivut ovat yrityksen tärkein ja tehokkain markkinointikeino

Sivusto sisältää seuraavat ominaisuudet

Kaikki mitä odotat modernilta ja ammattimaiselta verkkosivustolta

Helposti päivitettävä

Voit lisätä kuvia, videoita, ääntä ja tekstiä nopeammin ja helpommin kuin koskaan aiemmin. Pystyt kirjoittamaan sisältöä kännykällä, tabletilla, kannettavalla ja pöytäkoneella, koska vain, missä vain. Riittää että käytössäsi on internet-yhteys.

Kävijäliikenne

Asennamme vakiona Google Analytics sekä Webmaster Tools -kävijäliikenteen työkalut mittaamaan sivustosi kävijäliikennettä.

Laajennettava

Toteuttamamme internet-sivut ovat laajennettavissa tuleveisuuden kasvua ajatellen. Pieni yhden sivun sivusto on helppo kasvattaa suureksi markkinakoneistoksi.

Yritysblogi

Yritysblogit kuuluvat nykyaikaiseen markkinointiin ja viestintään. Me asennamme verkkosivuillesi blogin.

Lomakkeet

Suojaa sähköpostiosoitteesi roskapostittajilta ja tee yhteydenotto helpoksi asiakkaillesi. Verkkosivuillasi oleva yhteydenottolomake välittää viestit haluttuihin osoitteisiin.

Käyttöoikeudet usealle käyttäjälle

Luo useita käyttäjätunnuksia työntekijöille erilaisilla käyttöoikeuksilla. Voit luoda yhteistyökumppaneille, kirjoittajille ja myyjille oikeuksia kuitenkaan luopumatta pääkäyttäjän oikeuksista.

Mieti etukäteen

Pohdi etukäteen seuraavia toteutukseen liittyviä aiheita.

Sivuston tavoite?

Onko sivustosi verkkokauppa, blogityylinen verkkosivu vai esittelysivu, jossa ovat esillä yritystiedot sekä tuotteet ja palvelut?

Kenelle sivusto on tarkoitettu?

Kohderyhmällä on suuri merkitys sivustosi toteutukseen. Erilaiset ihmisryhmät ovat mieltyneet erilaisiin toteutuksiin. Vanhempi väestö saattaa esimerkiksi arvostaa selkeää ulkoasua ja riittävän suurta tekstiä.

Internet-sivujen ilme

Onko sivuille tuleva värimaailma jo sinulla valmiina vai onko yritykselläsi käytössään graafinen ohjeisto, jota voimme hyödyntää suunnittelussa? Kuuntelemme mielellämme toiveesi ja ehdottamme ratkaisuja mikäli et niitä itse vielä tiedä.

Internet-sivujen tilaaminen

Kysymyksiä responsiivisuudesta

Lue lisää kotisivujen suunnittelusta

Autamme yritystäsi ottamaan uuden askeleen