Sosiaalinen media

Somemarkkinointi

Yritykselle sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden päästä sinne missä asiakaskin on. Tarjolla on onnistuessaan edullista ja tehokasta mainosta. Sosiaalinen media vaatii onnistuakseen aikaa ja panostusta, mutta onnistuessaan panostus palkitaan.

Merkittävimmät somevälineet

Sosiaalinen media tarjoaa yrityksille kanavia, jotka tavoittavat suuren osan heidän asiakkaistaan.

Facebook

Facebook on ehdottomasti kaikista tärkein kanava tavoittaa asiakkaat. Palvelu tarjoaa useita ilmaisia tapoja mainostaa yritystä ja olla mukana. Tarjolla on myös tehokas maksullinen mainostapa, joka vielä tällä hetkellä on edullista toteuttaa.

www.facebook.com

Katso asiakkaamme toteutus:
facebook.com/blackouthair

Twitter

Twitter on yhteisö- ja mikroblogiopalvelu. Twitterissä käyttäjät pystyvät lähettämään lyhyitä 160 merkkiä sisältäviä päivityksiä. Palvelun suosio on kasvamassa Suomessa ja Suomen ulkopuolella se onkin jo merkittävä sosiaalisen median väline. Lyhyet viestit ovat tehokkaita viestittäjiä ja niihin pystyy sisällyttämään valokuvia tai linkkejä.

www.twitter.com

Katso asiakkaamme toteutus:
twitter.com/blackouthair

Pinterest

Pinterest on innostava kuvablogi, johon voi ladata (pinnata) omia tai internetistä löydettyjä kuvia. Se toimii erinomaisena ideablogina parturi-kampaajille sekä helppona tapana esitellä uusimpia trendejä asiakkaille.

www.pinterest.com

Katso asiakkaamme toteutus:
pinterest.com/blackouthair

Instagram

Instagram on pääasiassa mobiililaitteilla toimiva kuva- ja videoblogi, joka on suosittu etenkin nuorten keskuudessa. Kuvia ja videoita pystyy merkitsemään, jolloin se helpottaa kuviesi löytämistä.

www.instagram.com

Katso asiakkaamme toteutus:
instagram.com/blackouthair

Linkedin

Linkedin on suosittu verkostoitumispalvelu, jolla on Suomessa paljon käyttäjiä erityisesti toimistotyöntekijöiden keskuudessa. Tämä voisi olla sinun mediasi jos asiakaskuntaasi kuuluvat pukumiehet ja jakkupukunaiset.

www.linkedin.com

Katso asiakkaamme toteutus:
linkedin.com/blackouthair

Somemarkkinointi

Lue lisää blogista

Kysy tarjous

Annamme mielellämme tarjouksen

Ota yhteyttä

Kysy palveluistamme tai anna palautetta

Kerro projektistasi

Me teemme siitä todellisen

Kerro yrityksestäsi ja tilaa palveluita